Consultatiebijeenkomsten scenario's Beter Bereikbaar Gouwe

Let Op, tijden en lokatie aangepast.

07-07-2019 Reeuwijk-Dorp - In Reeuwijk-Dorp is onrust ontstaan omdat er door de werkgroep Beter Bereikbaar Gouwe wordt nagedacht over het doortrekken van de ring Boskoop naar Waddinxveen via de Middelburgseweg langs Reeuwijk Dorp. De maximum snelheid op de Middelburgseweg zou dan 80 kmh worden.

Het dorpsteam roept op om naar de consultatiebijeenkomsten te komen die op 10 en 11 juli worden  gehouden in het Flora gebouw, Parklaan 4 Boskoop. Woensdag 10 juli tussen 16.00 en 21.00 uur en donderdag 11 juli van 10.00 tot 14.00 uur.
De bijeenkomsten zijn identiek, Voor het ontvangen van de informatie en geven van inbreng is per bijeenkomst een ronde van 2 x 2 uur gepland. men kan kiezen of men de eerste twee uur van een sessie aanwezig wil zijn, of de laatste twee uur.


Op 29 mei jl. is de gemeente Bodegraven-Reeuwijk partner geworden in het project Beter bereikbaar Gouwe van de Provincie Zuid-Holland. Dit op uitnodiging van de provincie en in verband met het gezamenlijk voeren van een lobby richting de Rijksoverheid om een oplossing te vinden voor de onvolledige aansluiting van de N11 op de A12 (Bodegravenboog).

Voor het geval die oplossing er niet mocht komen is een alternatief bedacht voor de omleiding van het verkeer dat nu langs de Gouwe rijdt in de vorm van een ringwegenscenario oostelijk en westelijk rond het Gouwe gebied. Contour voor de Oostelijk ringweg is die van doortrekken van de ring Boskoop naar Waddinxveen via de Middelburgseweg langs Reeuwijk Dorp.

Lees meer op Dorp en Wijk Reeuwijk-Dorp