Opening expositie Rotary Young Talent Event

07-07-2019 Bodegraven - De afgelopen maanden hebben Bram Strookman, Esther Noordergraaf, Danny de Vries, Ap Quist, Rob Poortvliet en Marco Hamoen de kinderen uit de groepen 7  van de deelnemende basisscholen ingewijd in de geheimen van de fotografie. De meer dan 300  jonge fotografen zijn daarop enthousiast zelf aan de slag gegaan om hun mooiste foto te maken.

Het resultaat is zichtbaar gemaakt in de expositie, die is ingericht door vrijwilligers van de expositie-commissie van het Evertshuis en Rotary. Een resultaat om trots op te zijn en de moeite waard is om te komen bewonderen!

Woensdag 10 juli a.s. om 19 uur wordt de expositie van het Rotary Young Talent Event op flitsende wijze geopend in de grote zaal van het Evertshuis. De expositie bestaat uit meer dan 300 foto’s gemaakt door kinderen uit groep 7, onder begeleiding van zes professionele fotografen.

De expositie loopt tot eind augustus. Na afloop van de expositie krijgen de jonge fotografen hun mooie foto - via school - mee naar huis.

De volgende partijen zijn betrokken bij het tot stand komen van de expositie:
Rotaryclub Bodegraven, Esther Noordergraaf Fotografie, Rob Poortvliet Fotografie, Apart Fotografie, Rebonieuws.nl, Marco Hamoen Fotografie, Elly de Knikker van Graficelly, gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Rabobank Hollandse IJssel, Domburg Interieurbouw, 13 basisscholen, het Evertshuis en 318 jonge fotografen.