Prijsuitreiking van de BOV kassabon actie

07-07-2019 Bodegraven - Het bestuurslid van de Bodegraafse Ondernemers Vereniging (BOV) ,Rob Kersbergen, reikte zaterdagmiddag de prijzen uit aan de winnaars van de BOV actie " Hierr met je kassabon . Hij meldde::" Het is mooi om te zien hoeveel kassabonnen er zijn ingeleverd". De stapel bonnen leek niet zo groot, maar  kassabonnen zijn dun en klein. De prijswinnaars hebben hun aankopen gedaan bij BOV-winkeliers.

Niet alleen zijn de dagelijkse boodschappen gedaan in de supermarkt, maar ook  bij onder andere de boekenwinkel, de juwelier en de ijswinkel. De gevarieerdheid aan winkels is dan ook groot.

De BOV organiseert deze actie met als doel  Bodegraven levendig te houden. Kopen in ons dorp zorgt voor blijvend voldoende winkelaanbod. Een mooie win – win gedachte. “Kijk maar eens wat er nu op het Raadhuisplein gebeurt. Een enorme klimtoren en rijen met kinderen die het hogerop willen zoeken. Sfeer en gezelligheid als deze vind je nu eenmaal niet digitaal,” aldus Rob Kersbergen.

Alle inzenders werden dan ook hartelijk bedankt voor hun deelname, maar ook omdat zij klant zijn bij de BOV-winkeliers. Uit de vele ingeleverde bonnen zijn 10 prijswinnaars getrokken. Zij ontvangen de prijs van € 50,= in de vorm van BOV cadeaubonnen. Die bonnen kunnen besteed worden bij de BOV-winkels. U herkent ze aan de sticker op de deur. Of kijk op de website van de BOV, daar zijn ze allemaal te vinden.

Vervolgens konden de gelukkige winnaars hun prijs in ontvangst nemen. Helaas waren twee winnaars verhinderd; zij krijgen nog bericht.