NK Stoepranden op het Raadhuisplein

10 Jul 2019 - 14:00 10 Jul 2019 - 17:00

Bodegraven - Stoepranden klinkt u vast nog bekend in de oren; het actieve balspel waarbij punten kunnen worden verdiend door stoepranden aan weerszijde met een bal te raken. Jantje Beton en de buurtsportcoaches Bodegraven-Reeuwijk komen met de mogelijkheid om deze buitenspeelgelegenheid weer uit te voeren.

Woensdag 10 juli zal van 14.00 tot 17.00 uur het Raadhuisplein in Bodegraven worden omgetoverd tot een heus stoeprandfestijn. Kunststof stoepranden zullen het decor vormen van de voorronde op het NK stoepranden. Vanaf 6 jaar oud is iedereen welkom om een potje mee te doen. De twaalfjarige Bo uit Reeuwijk heeft er heel veel zin in: “Mijn moeder speelde vroeger ook stoepranden, ik vind het leuk dat ook zij mee komt doen tijdens dit toernooi’’.

 

Stoeprand-ijs

Tijdens het spelen van stoeprandwedstrijden kan er worden gespaard voor stoeprandijs. Dit ijs is speciaal ontworpen voor deze dag, mogelijk gemaakt door Hortus Populus en De Zoete Inval. Benieuwd naar de smaak? Speel mee en ontdek.

 

NK Stoepranden in Amersfoort

In heel Nederland bereiden zich zo’n 8.000 deelnemers uit 30 gemeenten zich voor op het NK. Zo’n 1.000 geluksvogels mogen naar de grote finale in Amersfoort. Naast dat gezelligheid en een ontspannen sfeer centraal staan, belooft het in Bodegraven-Reeuwijk ook een spannende dag te worden. Vanuit Bodegraven-Reeuwijk mogen er 15 personen (plus begeleiding) met een bus naar de finale!

 

Meedoen?

Zin om gratis een balletje komen gooien? Aanmelden is niet noodzakelijk, wel gewenst. Wij kunnen deze middag nog wel wat hulp gebruiken, scheidsrechters (geen ervaring nodig), score ophalers en in het wedstrijdsecretariaat.

Kijk voor meer informatie op www.buurtsportcoach-bodegraven-reeuwijk.nl.