Brons voor jongste synchroonzwemsters BZ&PC

02-07-2019 Den Haag - Op zaterdag 29 juni vond in het Hofbad in Den Haag de Meerkamp uitvoeringen plaats. Deze laatste wedstrijd van het seizoen is hét hoogtepunt voor de jongste synchroonzwemsters uit de regio West. BZ&PC nam met dertien zwemsters, verdeeld over drie categorieën, deel aan deze wedstrijd. In de jongste categorie 0/1 zwommen Cécile Domburg, Caithlin Vos, Noa Nap en Jiska Gentenaar op de muziek ‘Here come the girls’ met

30,1333 naar een zevende plek.

In categorie 2/3 zwommen Christianne van Vreedendaal, Anouchka Kuijf, Evi van Leeuwen en Amber Pouwelse hun uitvoering op ‘Taylor Swift’. Met de behaalde 36,2667 punten eindigede deze ploeg op de zede plek.

In categorie 4/5 zwom de ploeg met Maud Bannink, Kate de Jong, Evi van Herwijnen, Jamie Ruven en Melina Kwinkelenberg naar een mooie derde plek. Op de muziek ‘Teen beach movie’ behaalde zij 40,5000 punten.

Alle zwemsters kregen een mooie herinneringsmedaille mee naar huis. Het seizoen 2018/2019 is hiermee voor de synchroonzwemafdeling van BZ&PC op een mooie manier afgesloten.

6x gratis meetrainen
Synchroon betekent ‘gelijk’ dus synchroonzwemmen is ‘gelijk-zwemmen’. Dit doe je op de maat van de muziek. Je kunt alleen zwemmen (solo), met zijn tweeën (duet) of met een groep (4-8 meisjes). Synchroonzwemmen wordt ook wel ballet in het water of kunstzwemmen genoemd. Ben of ken je iemand tussen de 5 en de 8 jaar, die van zwemmen, dansen en muziek houdt en minimaal zwemdiploma A heeft? Bij BZ&PC kun je 6 keer gratis proeftrainen om te kijken wat synchroonzwemmen nu precies is en of het je leuk lijkt. Stuur een mail naar synchro@bzpc-bodegraven.nl als je interesse hebt, dan sturen ze de informatie over wanneer het zwemseizoen weer begint en wanneer de trainingstijden zijn.