MCB Einduitvoering en Orkest Play-in

6 Jul 2019 - 15:00

Bodegraven - Het Muziek Collectief Bodegraven organiseert haar jaarlijkse Einduitvoering in ‘t Centrum te Bodegraven. Na het grote succes van de voorgaande jaren organiseren we ook dit keer weer een orkest Play-in voorafgaande aan deze MCB Einduitvoering.


Op zaterdag 6 juli 2019. Om 15:00 in 't Centrum, Ontmoetinskerk, Spoorstraat 11, Bodegraven, start de jaarlijkse MCB Einduitvoering. Tijdens dit gevarieerde concert, gegeven door onze leerlingen, zullen stukken in verschillende stijlen op harp, viool, dwarsfluit, piano, cello en slagwerk uitgevoerd worden.

De Play-in is van 13:00 tot 14:30 uur. Inschrijven en aanmelden hiervoor kan via lm.de.valk@gmail.com o.v.v. naam, instrument en het aantal jaren les. Deelname is gratis. De bladmuziek wordt via de mail opgestuurd.

Iedere muzikant is van hartelijk welkom mee te doen met deze Play-in, zowel de leerlingen van het MCB als ook muzikanten van buiten het MCB. Er is plek voor strijkers, blazers, gitaristen, pianisten en slagwerkers. Dit laagdrempelige evenement is leuk voor alle muzikanten die graag eens met andere muzikanten willen samenspelen. Als MCB docenten vinden we samenspel natuurlijk ontzettend belangrijk voor de muzikale ontwikkeling maar vooral het enorme plezier dat iedere muzikant ervaart bij het samen musiceren is van onschatbare waarde.