Duo Zomerconcert OBK

6 Jul 2019 - 13:00

Driebruggen - Geheel volgens traditie houdt Muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen onder leiding van Mark van Mil ter afsluiting van haar muzikale seizoen haar pleinconcert en volgt de trekking van de traditionele verloting. Een beetje anders dan u gewend bent. Dit jaar wordt er een Duo Concert gegeven met de bevriende Muziekvereniging Prinses Marijke onder leiding van Willem Stoops uit Geldermalsen.


Het opleidingsorkest onder leiding van Mark van Mil bijt het spits af. Zij spelen onder andere Bicycle Race en Alladin. Het eerste deel van de trekking volgt dan. Daarna is het grote orkest aan de beurt en spelen zij onder andere de filmmuziek uit Jurassic Park, The Hunchback of the Notre Dame en muziek uit de film Brave. Na het tweede gedeelte van de trekking schuift Prinses Marijke aan en worden er gezamenlijk een aantal lichte nummers gespeeld, zoals bijvoorbeeld Light Walk,
Condacum en de Spaanse klapper El Torico de la Cuerda.

Op zaterdag 6 juli 2019. De aanvangstijd is anders, namelijk om 13.00 uur, qua tijdstip een soort lunchconcert. De locatie is ongewijzigd, de parkeerplaats van de Lindenlaan.