Groot Mannenkoor Midden Nederland - winterproject

5 Jul 2019 - 23:59

Waarder - Met veel plezier start het Groot Mannenkoor Midden-Nederland op zaterdag 28 september 2019 een nieuw project. Hierin zijn drie repetities begrepen in de PKN Gereformeerde Kerk in Waarder en vier concerten waarvan de eerste op een wel zeer ludieke locatie plaatsvindt namelijk in het Dolfinarium in Harderwijk. Ze werkt daar samen met twee andere mannenkoren van Martin Mans. Het nieuwe repertoire bestaat voor een groot gedeelte uit kerstliederen aangezien drie concerten in de decembermaand gepland staan.Daarnaast staan Nederlands en Engelstalige geestelijke liederen en klassieke werken op het programma. Martin Mans is de drijvende kracht achter dit koor en de begeleiding is in handen van Mark Brandwijk en Hendrik van Veen. Zangers met en zonder zangervaring uit de hele regio zijn meer dan welkom! Het is mogelijk om de eerste repetitie vrijblijvend mee te doen.
Het is ook mogelijk om tijdens de tweede repetitie op zaterdag 2 november in te stromen en alsnog in te schrijven. Inschrijven voor het projectkoor kan via www.martinmans.nl, per e-mail naar secretariaat@martinmans.nl of op de repetitie van 28 september aanstaande. Kosten per project: € 60,= waarin deelname aan drie repetities en vier concerten is inbegrepen. De bladmuziek is gratis.

Repetitiedata: zaterdag 28 september, zaterdag 2 november en zaterdag 7 december 2019. Aanvang 10.00 uur. Einde 13.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur. Repetitielocatie: PKN Gereformeerde Kerk, Dorp 24, Waarder. Info: www.martinmans.nl

Concertdata:
- Zaterdag 9 november Dolfinarium Harderwijk, 20.00 uur
- Zaterdag 7 december PKN Gereformeerde Kerk Waarder (12.30 uur)
- Woensdag 11 december Hervormde Kerk, Oud-Beijerland, 20.00 uur
- Donderdag 19 december Bonaventurakerk Woerden, 20.00 uur.