Vrijwilligers gevraagd

25-05-2019 Bodegraven Stichting “De Oude Zustertuin” beheert het gelijknamige Kinderspeel- en dierenpark in Bodegraven. Dit park bestaat nu 36 jaar en de Stichting 31 jaar. Voor de Stichting werken een parttime Beheerder en een parttime Dierenverzorger. Dit om aan de hoge eisen te kunnen voldoen qua wetgeving op dierengebied en om sturing te geven aan de vele vrijwilligers.  Momenteel zijn er 54 vrijwilligers actief! Dit is een hoog aantal.

De Zustertuin zoekt altijd naar mensen die bij de groep vrijwilligers willen aansluiten. Momenteel  legt men de nadruk op vrijwilligers die willen aansluiten bij de bouwploeg. Deze groep draait op maandagavond en onderhoudt de gebouwen op het terrein.

Ook zijn er mensen nodig die gastheer-gastvrouw willen zijn. Deze kunnen de gebouwen open houden, zodat bezoekers naar het toilet kunnen en de dieren kunnen zien, die binnen verblijven. De hulp is nodig voor de middagen, tijden en frequentie in overleg. Deze taak is goed te combineren met  bijvoorbeeld lekker een boek lezen of handwerken.
Bij interesse en voor vragen, Mariëlle beheerder deoudezustertuin@gmail.com 06-14594959