Trekkertrekkie moerkapelle

27 Mei 2019 - 09:00

Moerkapelle - 1 Juni 2019 staat in het teken van de 4 de editie van Trekkertrekkie Moerkapelle. Vanaf 9:00 zullen aan de Herenweg 58 in Moerkapelle ruim 250 trekkers en een aantal vrachtwagens in diverse klassen strijden om het eremetaal. ook zullen er diverse spectaculaire demo’s op de baan verschijnen, Sporttrucks, diverse (super)sport trekkers, een legertank en auto’s.

 

 

Voor de kinderen zijn er weer vele activiteiten, weer meer dan vorig jaar. Er zullen 4 springkussens zijn, een gave stormbaan, een kinder-trekkertrekbaan, minikraantjes, speelzand, schminken een ballonnenclown, een echte brandweerauto waar je in mag zitten, met water kan spuiten en op de foto kan in een echt brandweerpak, een zweefmolen Te veel om op te noemen.

Deze editie van Trekkertrekkie Moerkapelle zetten wij ons weer in voor de stichting Semmy, die onderzoek naar de tot nu toe ongeneeslijke hersenstamkanker bij kinderen financiert. Bij de in/uitgang zal dan ook een melkbus staan waar ook u een steentje bij kunt dragen.

Nieuw dit jaar is dat we ook een dames klasse hebben, en dat we de 5 ton super sport Trucks en de 8,5 ton sport Trucks van de VTN competitie mogen ontvangen. Ook zullen er diverse 8,5 ton Super Sport Trucks aanhaken.

De entree bedraagt 7,50 en is voor kinderen t/m 12 jaar gratis (de kinderactiviteiten en het parkeren zijn gratis)

De wedstrijd duurt van 9:00 uur tot ongeveer 21:00 uur, daarna is er tot 22:00 uur nog de gelegenheid om met elkaar een drankje te drinken.

Voor meer informatie over het programma en de deelnemerslijsten kunt u kijken op onze website www.trekkertrekkiemoerkapelle.nl