Brons voor synchroonzwemsters BZ&PC

21-05-2019 Bodegraven  - Zaterdag 18 mei vond in zwembad ‘de Veur’ in Zoetermeer de landelijke interregio uitvoeringen plaats voor synchroonzwemsters op het onderdeel vrije combinatie. Het is de spectaculairste uitvoeringswedstrijd van synchroonzwemmen De vrije combinatie bestaat uit maximaal 10 zwemsters die een combinatie maken van de onderdelen solo's, duetten, trio's en team. De tien zwemsters kunnen afkomstig zijn uit de

diverse niveaus.

BZ&PC zwom met twee combo’s op deze landelijke verenigingscompetitie. Het eerste combo bestond uit de tien synchroonzwemsters Evy Onderwater, Barbera Coehoorn, Elza van Vliet, Jente Doornhein, Charlotte Leemburg, Sanne Baars, Daniëlle Verleun, Jasmijn van Beijnum, Marije Koot en Maike van Vliet. Zij zwommen op de muziek ‘Jackson 5’ het puntenaantal van 54,7667 bij elkaar en eindigde daarmee op de tiende plaats.

Het tweede combo bestond uit de negen synchroonzwemsters Anouk Baars, Emma Verdouw, Anna Verdouw, Michelle van der Neut, Sophie Ngan, Sabine van Oossanen, Maartje van der Laan, Gerianne Koot en Nikki Doornhein. Zij zwommen op de muziek ‘Boney M’ 60,2333 punten bij elkaar en kregen dankzij deze prestatie het bronzen eremetaal omgehangen.

NK Vrije Combinatie en Synchro Beat
Beide combo’s van BZ&PC zullen op 15 juni deelnemen aan het NK Vrije Combinatie in Amsterdam. Dit NK vindt tijdens de Synchro Beat plaats.
Dit jaar wordt de Synchro Beat en het NK Vrije Combinatie georganiseerd door de KNZB in samenwerking met zwemvereniging ‘de Dolfijn’ in Amsterdam. De wedstrijd gaat plaatsvinden in het Sloterparkbad, te Amsterdam.

Tickets zijn nu online verkrijgbaar via de link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-synchro-beat-nk-vrije-combinatie-2019-61787220239?aff=ebdshpsearchautocomplete
Tickets worden ook aan de deur verkocht, maar voor een hogere prijs.