CVC Reeuwijk geen moeite met NSV ’46

20-05-2019 Reeuwijk-Brug - Ondanks een behoorlijk aantal invallers had CVC Reeuwijk weinig moeite met NSV ’46: 5-0. De Noordenaren gaven niet de indruk nog alles te willen geven om de dreigende directe degradatie af te wenden. CVC had al na één helft de vis op het droge. Na 6 minuten liep Thomas van Dijk de 1-0 binnen en dat was het begin van een lijdensweg voor NSV ’46, want daarna drukte Moussa Kallisse, die overigens

nog een seizoen blijft bij CVC, als vanouds z’n stempel op de wedstrijd met de 2-0 en 3-0. NSV ’46 kreeg ook nog wel een enkele mogelijkheid, maar het wist er geen raad mee. De power ontbrak gewoon om CVC met nogal wat afwezigen aan het wankelen te brengen. In de 2e helft bleef CVC zoeken naar meer doelpunten. Pas in de 75e minuut mocht Moussa Kallisse vanaf de stip de 4-0 binnen schieten. Hij bracht daarmee z’n totale productie op maar liefst 24 treffers in Reeuwijkse dienst. Kort daarop leverde hij ook nog een puntgave assist af waarmee hij Sven de Jong een niet te missen kans bood. De Jong liet die dan ook niet onbenut: 5-0.
 

NSV ’46 degradeert na een jaar al weer naar de 4e klas, nadat het vorig seizoen nog als kampioen promoveerde. CVC-trainer Boris van Es liet door de vele afwezigen een aantal A-junioren meedraaien in zijn elftal en daar zal hij een goed gevoel aan over hebben gehouden. Hidde Postma, Mats Douma, Emiel Gerritsen, Rick Hammer en Thomas van Dijk hielden zich verdienstelijk staande.
 

• Bericht: André van Egdom

► Moussa Kallisse was weer trefzeker. Tegen NSV '46 trof hij 3x het net. Inmiddels heeft de ex-prof er dit seizoen al 24 in liggen voor CVC Reeuwijk.
 
► Thomas van Dijk snelt richting NSV-strafschopgebied. Ook hij pikte weer een doelpuntje mee.
 
► Ook de jonge Rick Hammer (l) kreeg in de 2e helft nog wat speelminuten om de nodige ervaring op te doen in de 3e klas.