Veel belangstelling voor opening nieuw theaterseizoen Evertshuis

19-05-2018 Bodegraven - In een volle theaterzaal van het Evertshuis werd afgelopen zaterdagavond op hilarische wijze het theaterprogramma 2019-2020 gepresenteerd door de cabaretier Pieter Jouke. Hij maakte er een leuke show van. Pieter Jouke komt zelf 28 maart met zijn programma “Gloeiende Plaat” in het Evertshuis.
 

De geweldige pianiste en zangeres Lavalu, die met haar vorige theatershow “Solitary High” volle zalen trok werd aangekondigd. Zij speelde het nummer Waiting uit die show en liet ook nummers uit haar nieuwe show “Mid Air” horen. Sommige songs kabbelen als een beekje, andere stormen de piano door en laten je dromen in haar muziek.

Pieter Jouke nam de presentatie weer over en vermaakte het publiek met zijn verhaal. Hij kondigde de volgende artiest aan als een ontwapende vrouw, Marja van Katendrecht uit Rotterdam, die in haar show op donderdag 12 maart 2020 lieve, mooie en verbazingwekkende verhalen vertelt. Marja van Katendrecht is ambassadrice van Rotterdam en al jaren beroemd in haar stad en omstreken. Zij komt op als een demonstratrice van Tupperware en zo heet ook haar show, “Marja’s Tupper Topper Party”. Ze nam de zaal mee in haar verhaal.

Pieter Jouke kwam weer terug en speelde een stuk uit zijn show “Gloeiende Plaat” nam afscheid van het publiek en vroeg de directeur van het Evertshuis, Ton van Reenen, om het over te nemen. Ton vertelde over het nieuwe programmaboekje en bood het publiek 25% korting aan als zij die avond een kaartje zouden kopen. Vervolgens bood hij het 1e programmaboekje aan aan de wethouder van Cultuur Robert Smits en sloot de avond in de zaal. Maar in de foyer werd het publiek getrakteerd met een optreden van de Jazzband “Keep on Going”. Het publiek ging tevreden naar huis en verheugt zich op een mooi theaterseizoen