BZ&PC versterkt zich met Melissa Dongelmans

15-05-2019 Bodegraven - De damesselectie van BZ&PC zal komend seizoen flink versterkt worden door de komst van Melissa Dongelmans (foto). De speelster woonachtig in Alphen aan den Rijn werd afgelopen weekend landskampioen en had een groot aandeel in de landstitel van Widex GZC Donk. Dongelmans (27) speelde jarenlang voor het Goudse Widex GZC Donk en bereikte er vele hoogtepunten. Na 12 seizoenen legt de

Alphense de focus op haar maatschappelijke carrière. In het dagelijks leven is zij werkzaam bij De Thermen 2, de overkoepelende organisatie van de zwembaden in Alphen aan den Rijn.

Bij BZ&PC wordt de sterkhouder herenigd met vriendin Kaylee Schellingerhout, die in haar verleden ook in Gouda speelde. ‘’Ik kijk er naar uit om naast mijn maatschappelijke carrière op één niveau lager toch mijn passie waterpolo te blijven beoefenen. De combinatie van gezelligheid en fanatisme van dit team past helemaal bij mij.’’ aldus Melissa Dongelmans.

Coach Jary Göbel is zeer verheugd met de komst van Dongelmans: ‘’Melissa zal voor BZ&PC van belangrijke waarde zijn om onze ambities waar te maken. We hebben een hechte ploeg met een mooie balans tussen eigen jeugd en aanvullingen. Deze identiteit kenmerkt BZ&PC en hier zal Melissa meer dan prima tussen passen’’.