Schaapscheerdersfeest Kinderboerderij Zegersloot

26 Mei 2019 - 11:00

Alphen a/d Rijn - Belangrijkste onderdeel van die dag is natuurlijk de “winterjas” van de schapen scheren, zodat ze fris de zomer tegemoet gaan. Op het erf hebben we een uitgebreide markt waar verenigingen, organisaties en hobbywinkels zich kunnen presenteren.

 

 

 

Daarnaast is er de hele dag door van alles te doen: ponyritjes, sminken, skelteren, bijenballen maken en springen op het grote springkussen. Er zijn poffertjes en ijsjes, de limonadekoe staat op stal: dus melken maar!  Marco Laros zingt erop los en tussen 13.00-16.00 brengt Clown Cho-Cho een bezoek aan de kinderboerderij en maakt prachtige ballonfiguren. Ontdek wat er verder nog te zien, te koop en te beleven is op de markt.

Op zondag 26 mei tussen 11-16 uur. Kinderboederderij Zegersloot, Alphen a/d Rijn. Iedereen is deze dag van harte welkom op de kinderboerderij Zegersloot. De entree is € 2,- voor volwassenen, stempelkaart voor kinderen is €3,- om mee te doen aan de activiteiten. Betalingen voor de entree en overige kraampjes uitsluitend CONTANT. Alle inkomsten komen ten goede aan de kinderboerderij.