Workshop Geweldloos Communiceren

1 Jun 2019 - 10:00

Rotterdam - Geweldloos Communiceren kan een uitkomst bieden in conflictsituaties omdat beide partijen hun grieven kenbaar kunnen maken en aan kunnen geven wat zij nodig hebben. Ze voelen zich letterlijk gehoord. Door deze methode op het juiste moment in te zetten kan een conflict met een beetje geluk zelfs worden voorkomen.

 


Het Museum voor Vrede en Geweldloosheid organiseert op 1 juni onder leiding van de Rotterdamse coach en mediator Irene Smit een ochtend over Geweldloos Communiceren in de Doopsgezinde Kerk te Rotterdam, Noordmolenwerf 1. De workshop begint om 10:30, inloop 10 uur en duurt ongeveer 2 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden is gewenst i.v.m. het beperkte aantal plaatsen. Aanmelden kan op: info@vredesmuseum.nl o.v.v. workshop 1 juni.

Burenruzie die escaleert? Familieleden die elkaar niet kunnen luchten of zien? Of slachtoffer van een ernstig incident? En wat dacht je van het jarenlange geweld en onrecht in, bijvoorbeeld, Noord-Ierland of Zuid-Afrika? Vaak geldt: je moet toch samen verder.. Hoe doe je dat?