Rohda ’76 wisselt stuivertje met Sportief

22-04-2019 Woerdense Verlaat - Met een verdiende 1-2 overwinning bij Sportief schreven de Bodegravers niet alleen drie punten bij, maar zij passeerden de ploeg uit Woerdense Verlaat ook op de ranglijst. Door de winst klom Rohda’76 naar de 9e plaats. Via een gelukkige goal van Roy Snijder opende het team van Willem van Vegten na een kwartier de score: 0-1. De 0-2 daarentegen kwam na een fraai uitgespeelde aanval tot stand.

Vanaf zo’n 20 meter poeierde Steven Holthuijsen de bal tegen de touwen. In de tweede helft leek Rohda ’76 na nog een derde doelpunt op rozen te zitten. Leek, want de scheidsrechter laste een ‘VAR-momentje’ in. Na overleg met de assistent-scheidsrechter van Sportief, annuleerde hij de treffer.

Terwijl de spelers van Rohda ’76 nog juichend terugliepen, nam de thuisclub snel de toegekende vrije trap en scoorde prompt de aansluitingstreffer: 1-2. Verder liet Rohda ’76 de gastheren niet meer gevaarlijk worden.
Op Koningsdag 27 april is er uiteraard geen wedstrijdprogramma. Op 4 mei haalt Rohda ’76 de eerder afgelaste wedstrijd tegen SPV’81. Het duel in Polsbroek begint om 14.30 uur.

 
► Rohda’76 (in rood) was de bovenliggende partij tegen Sportief. (Foto: Sportief)