Laat u niet tegenhouden; neem de loopfiets!

25 Apr 2019 - 15:00

Bodegraven-Reeuwijk - Loopt u wat moeilijk? Ziet u op tegen uitstapjes die ooit zo gemakkelijk waren? Een loopfiets voor volwassenen brengt u weer op weg! Welzijn onze Zorg biedt samen met buurtsport Bodegraven- Reeuwijk daarom loopfietstrainingen aan.


Op 25 april en 2 mei 15.00- 16.00 uur, Reeuwijkse Hout, parkeerplaats naast Landal Greenparks. Dankzij de 2 trainingen van loopfietsprofessional Lucy Vismans kunt u mooi beeld vormen van de loopfiets als vervoersmiddel.

Die loopfiets zorgt er namelijk voor dat u gemakkelijker boodschappen kunt doen of een frisse neus kunt halen. Het zadel draagt uw lichaamsgewicht voort en u kunt met uw voeten bij de grond. Dit ontlast de gewrichten in uw benen. Is er angst in het spel? Tijdens de trainingen besteden we uitgebreid aandacht aan uw stabiliteit en evenwicht. Zo ligt u straks niets meer in de weg om op pad te gaan! Mocht vervoer naar de trainingen voor u een probleem zijn, lossen wij dit graag voor u op.

Opgeven via Welzijn onze Zorg tel. 06-14721589 of boek de trainingen via www.welzijnonzezorg.nl. Kosten €5,00 voor 2 trainingen incl. koffie/thee.