Expositie Hoek29

12 Apr 2019 - 12:00

Bodegraven - Vanaf heden te zien in Hoek29 een bijzondere expositie met vier gastexposanten. Hieronder vind u meer informatie over de kunstenaars. De expositie kunt u bezichtigen tot en met 18 mei 2019. Daarnaast is natuurlijk het werk van de vaste exposanten te zien: Ap Quist, Barry Passchier, IJsbrand Swart, Nisett de Wit, Piet van der Zee en Corrie Voordouw.


Hoek29, Markstraat 29, Bodegraven. Openingstijden: dinsdag 10:00 - 14:00 uur; vrijdag en zaterdag 10:00 – 16:00 uur.

Anja Postmus
Anja maakt sinds 2009 beelden van papier maché in haar atelier in Waddinxveen. Vaak zijn het dieren en dikke dames die worden afgebeeld met hier en daar wat overdreven vormen wat een glimlach op het gezicht veroorzaakt. Als de vorm goed bevonden is worden de beelden afgewerkt met acryl verf of mozaïek van zorgvuldig gekozen kleuren papiersnippers, aluminium folie, brons look enz enz..

Freek Steijsiger
De schilderijen van Freek Steijsiger kenmerken zich door abstract expressionisme. Deze kunstvorm doet recht aan de term “gevoelsuiting” ofwel expressie. Door Freek is gekozen om de kleur en de materie op het doek in de expressie samen te laten vloeien zodat harmonie ontstaat. Het kleurgebruik is daarbij leidend in zijn werk.

Liesbeth van Welbergen

Na 25 jaar te hebben geschilderd in diverse technieken heeft zij zich sinds 2003, na het doen van een workshop Speksteen, op beeldhouwen toegelegd. Ze werkt in nu inhardere steensoorten zoals Marmer, Serpentijn Albast, Lepidoliet. Haar werk is veelal intuïtief, abstract maar ook figuratief met o.a. Torso’s, zowel mannelijk als vrouwelijk. Af en toe maakt zij een uitstapje naar Glasfusen en werken in Brons.