Rondleiding Natuurtuin De Veenmol

20 Apr 2019 - 10:00

Alphen a/d Rijn - De IVN-gidsen Hans van Dam en Jenny Heemskerk staan klaar om de nieuw ingerichte delen van Heemtuin De Veenmol te laten zien en er enthousiast over te vertellen. Weet u bijvoorbeeld wat stinsenplanten zijn? En waarom ze zo heten? Ook vertellen zij over het plantenkraambed en wat daar de bedoeling van is.

Daarnaast krijgt de heemstrook aandacht en niet te vergeten de kruidentuin. Het grindpad daar naar toe is nu bestraat, wat het lopen een stuk gemakkelijker maakt. Intussen kunt u genieten van de vogels die zich volop laten horen. De gidsen maken u erop attent en herkennen de soorten.

Op zaterdag 20 april 2019. De excursie start om 10.00 uur in Natuurtuin De Veenmol, Zwarte Pad nabij de spoorwegovergang Zijde in Boskoop (3 min. lopen vanaf NS-station Boskoop). Rond 12.00 uur nemen deelnemers en gids(en) weer afscheid van elkaar. Aan de rondleiding zijn geen kosten en iedereen mag mee. Wie vooraf vragen heeft, kan mailen of bellen met Hans van Dam, 0172 214 775, janny@countrygazette.nl