TTV Reeuwijk naar gelukkige winst

02-04-2019 Dordrecht - Na verliesbeurten tegen koploper Pecos en runner-up Lekpongers kon TTV Reeuwijk zich vrijdagavond geen nieuwe nederlaag permitteren. Nummer 3 van de ranglijst Dordrecht 3 beloofde een pittige kluif te worden. Toch ging de eerste partij van Cees Voordouw gelijkmatig op, al moest hij in 5 games ternauwernood het hoofd buigen. Marco Broer had in Dordrecht weinig in de melk te brokkelen, waardoor Reeuwijk al

snel met 2-0 achter stond. Dennis Cornelisse bracht zoals vaker de kentering door in 4 strakke games zijn tegenstander op te rollen. De dubbel moet toch bij Broer een glimlach op het gezicht gebracht hebben. Samen met Voordouw liet hij geen spaan heel van de Dordrechters. Door een blessure bij een Dordrecht-speler gingen direct daarna 2 potten naar de Reeuwijkers. Cornelisse liet zien over een lange adem te beschikken en won de eerste game van zijn tweede partij met 21-19, waarna het winnen van zijn partij nog niet makkelijk, maar wel logisch was.

Broer kon zijn goede gevoel van de dubbel niet vasthouden en verloor ook zijn tweede en derde partij. Voordouw wist in zijn derde partij het tij op tijd te keren en pakte zijn tegenstander in games. Daarmee won Reeuwijk in Dordrecht met 4-6, belangrijke punten voor klassebehoud. En dat zou mooi zijn, want Reeuwijk 2 voegde een volgende zege toe aan haar lijst en lijkt op koers te liggen om volgend seizoen eveneens in de 2e klasse uit te komen.