Maatjesproject Samen Sterk

25 Apr 2019 - 10:00

Bodegraven-Reeuwijk - Een maatje is een vrijwilliger die één-op-één gekoppeld wordt aan iemand die een maatje ondernemen. Je staat als maatje naast de ander, met als uitgangspunt dat jullie allebei plezier beleven aan het

contact. ‘Samen Sterk’ werkt dan ook zorgvuldig bij het maken van de juiste matches. Gaat u aan de slag als maatje, dan kunt u deelnemen aan de trainingen en bijeenkomsten, die georganiseerd worden door ‘Samen Sterk’. Samen Sterk is het maatjesproject van SAM.

Tijdens de bijeenkomst ontmoet u andere vrijwilligers en krijgt u een duidelijker beeld van wat het inhoudt om een maatje van iemand te zijn. Aanmelden voor de introductiebijeenkomst kan uiterlijk tot dinsdag 16 april. Er is ruimte voor 15 personen tijdens deze bijeenkomst. De introductiebijeenkomst vindt plaats in het Huis van Alles in Bodegraven. Voorafgaand aan de bijeenkomst zal iemand van Samen Sterk met u een kennismakingsgesprek houden, zodat verwachtingen over en weer duidelijk zijn.

Op donderdag 25 april van 10:00 uur tot 12.00 uur is er een introductiebijeenkomst voor nieuwe maatjes van Samen Sterk, gemeente Bodegraven-Reeuwijk.