CVC Reeuwijk niet verder dan 2-2 tegen hekkensluiter BSC ‘68

10-03-2019 Benthuizen - CVC Reeuwijk kwam in Benthuizen niet verder dan 2-2 tegen BSC ‘68. Achteraf mochten de Reeuwijkers daar niet ontevreden over zijn, hoewel je tegen de hekkensluiter in de 3e Klasse A een beter resultaat had mogen verwachten. CVC voelde zich bepaald niet in z’n element op het slecht bespeelbare veld dat ook nog door de slagregens loodzwaar werd. CVC kwam weliswaar redelijk uit de startblokken maar na een

onderbreking van enkele minuten van de wedstrijd vanwege het erbarmelijk slechte weer was CVC het daarna even kwijt. Direct na de hervatting profiteerde de thuisclub van de nog niet bij de les zijnde Reeuwijkers: 1-0. En het werd bijna 2-0 toen doelman Ruben van Delft bij het wegwerken van de bal ook in de fout ging en BSC ’68 een kans gaf voor open doel. De CVC-goalie kwam goed weg. De doelpoging belandde in het zijnet. Toch kwam CVC nog voor rust op 1-1 door een prima goal van René Storij: 1-1.

Direct na rust zette CVC de thuisclub meer onder druk, maar hield dat niet vol. Rond 80e min. speelde BSC ’68 de Reeuwijk-verdediging opnieuw omver (2-1) en leek CVC Reeuwijk op een nederlaag af te stevenen. Kort voor het eindsignaal bewerkstelligde Kevin v.d. Heuvel, die deze week opnieuw vader werd van een 2e zoon, met een laag geplaatst schot toch nog de 2-2 voor CVC Reeuwijk.
 

• Bericht: André van Egdom

► Kevin v.d. Heuvel gaat richting BSC-strafschopgebied. Hij bewerkstelligde nog de 2-2 voor CVC Reeuwijk. Bovenin loopt René Storij mee die de 1-1 scoorde.
► Verdediger Stephan Wahl voor CVC Reeuwijk in actie tegen BSC '68.
 
► Joep van Keulen waagt een schot op doel. Door de slagregens was het BSC-veld loodzwaar geworden.