Alzheimer Café Midden Holland

18 Mrt 2019 - 19:15

Reeuwijk - Het onderwerp van deze avond staat in het teken van allerlei juridische regelingen waar mensen met dementie en hun familieleden mee te maken kunnen krijgen. Er zal deskundige voorlichting worden gegeven door notaris G.H.C. van den Berg, aangesloten bij Limes Netwerk Notarissen.

 

 


Dit alles onder de goede gespreksleiding van Petra Vane, die aan de hand van vragen met de notaris in gesprek zal gaan. Belangrijke onderwerpen zijn o.a. het belang van een levenstestament, wat houdt volmacht in, of mentorschap? Wanneer is er sprake van ‘onder curatele stelling’? Er is ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen, en het uitwisselen van eigen ervaringen. Ook is er gelegenheid tot onderling contact en het meenemen van voorlichtingsmateriaal.

Op maandagavond 18 maart wordt er weer een Alzheimer Café Midden Holland gehouden in Reeuwijk, Poelruit 12. Iedereen uit Bodegraven, Gouda en Reeuwijk is van harte welkom vanaf 19.15 uur! De toegang is gratis en de avond duurt tot ongeveer 21.15 uur.