BZ&PC-dames verliezen van Waterpolo Den Haag

05-03-2019 Den Haag - De Bodegraafse waterpolodames kwamen er in Den Haag net niet aan te pas. Waar vorige week BZ&PC er nog met de winst vandoor ging, was zaterdagavond de vrouwenploeg uit de Hofstad het fortuinlijkst. In een fysiek duel werd het 9-6 voor Waterpolo Den Haag. Veel krachtsverschil viel er tussen beide ploegen niet op te merken. Het aantal uitsluitingen in zware straffen wel. Elf voor BZ tegenover slechts zes voor Den Haag.

De buitenkansjes brachten Den Haag uiteindelijk de felbegeerde zege. “Jammer”, was de eerste, veelzeggende reactie van BZ-coach Ton Kloosterman. “We waren een paar keer ongelukkig in de afronding en misten daarin net wat pk. We hadden wat pech met rebounds waar we niet goed bijzaten en een strafworp. In de aanval hadden we prachtige combinaties, maar we vergaten ze af te ronden. Ondanks dat we de hele wedstrijd tegen een achterstand aankeken, gaven we niet op en we hebben er alles aan gedaan. Het was net niet genoeg voor de drie punten”.
 

• Aankomende zaterdag vervolgen de dames de competitie met de verre uitwedstrijd tegen OZ&PC. Het wordt nachtwerk. In Oldenzaal klinkt het eerste fluitsignaal pas om 21.00 uur.