WDS laat zich aftroeven

02-03-2019 Moordrecht -  In een bar slechte wedstrijd leed WDS een kostbare nederlaag tegen Moordrecht: 3-1. Daarmee verspeelden de Driebruggenaren hun kansen voor de 2e periodetitel. Moordrecht nam in de 12e min. via een benutte strafschop de leiding waardoor WDS al snel in de achtervolging gedwongen werd. Na een klein half uur had een niet compleet WDS wel weer de 1-1 te pakken. Uit een hoekschop kopte Elwin van der Stigchel raak en op slag

van rust had ie zelfs de 1-2 kunnen scoren toen hij een vrije doortocht kreeg richting Moordrecht-doel. De lange WDS’er zocht het doel echter te hoog. Na rust kreeg de WDS-spits een tweede opgelegde kans, maar opnieuw mikte hij te hoog.

Rond de 63e minuut verraste de thuisclub, dat aanvallend eigenlijk geen vuist kon maken, WDS met de 2-1. En 10 minuten later was het zelfs 3-1 toen Moordrecht-doelman Dave v.d. Berg de WDS-verdediging met een verre trap op het verkeerde been zette en doelman Jan Boerefijn met een wippertje werd verschalkt. Daarna rommelde de wedstrijd naar het einde en bleef WDS met lege handen en een illusie armer.
 

• Bericht: André van Egdom

► Elwin van der Stigchel aan de bal voor WDS. De lange spits scoorde weliswaar de 1-1 maar liet ook twee grote kansen onbenut.
 
► William van Tichem snelt langs z'n tegenstander.
 
► Miquel Zouw voor WDS in de aanval.