Carnaval in Reeuwijk-Dorp weer groot feest

02-03-2019 Reeuwijk-Dorp - Voor een spetterend carnaval hoef je niet naar het zuiden van ons land te gaan. De Reedeurpers weten al jaren hier een groot feest van te maken.

Zaterdag om 11.11 uur overhandigde burgemeester Christiaan van der Kamp de sleutel van de gemeente aan Prins Harry van Bloem’daal en zijn Hofdames Manon en Astrid waarna de optocht van ruim 40 kleurrijke karren van start ging bij Edelman richting Reeuwijk-Brug.

Wat een creativiteit in Reedeurp! En het zonnetje vandaag was danook beslist verdient. Na een rondje via Reeuwijk-Brug gemaakt te hebben kwam de optocht weer terug in Reeuwijk-Dorp en kon het feest bij Gasterij Vergeer beginnen met als eerste het Kindercarnaval. En vanavond het grote feest van 21.00 tot 02.00 uur.

 

Zondag is er de Kerkmis en om 14.00 uur het Gezinscarnaval en voor de avond is er weer een groot feest om 21.00 uur in Gasterij Vergeer. Maandag is de gebruikelijke Ontbijt/brunch om 11.11 uur voor alle vrijwilligers en commissieleden waarna op Dikke dinsdag met een gezellige activiteit het feest om 23.11 uur wordt afgesloten door de prins.