Deze week TV Bodegraven: In ‘Gesprek van de Dag’ Evelien Kiela, Bjorn Rijkaart, Sonja Steenhuis en Elise van den Dikkenberg

Vanaf zondagavond 3 maart 19.00 uur zendt RTVBodegraven ieder oneven uur het programma 'Gesprek van de Dag' uit. Een programma rondom actuele gasten en opmerkelijk nieuws uit onze gemeente Bodegraven-Reeuwijk. In deze aflevering praat AnneMarie met Evelien Kiela. Samen met haar broer vertegenwoordigt zij alweer de derde generatie aan het roer van het familiebedrijf Kiela dat dit jaar haar80-jarig jubileum viert. 

Bjorn Rijkaart is watervlug, traint nu al bij het waterpoloteam van jong Oranje, en hoopt ooit uit te mogen komen op een internationaal toernooi voor Nederland en er is een aangrijpend gesprek met Sonja Steenhuis - apotheker in Bodegraven - en Elise van den  Dikkenberg. over Ben, de zoon van Elise.

De zeventienjarige Ben heeft een levensbedreigende en ongeneeslijke stofwisselingsziekte. Hij is volledig afhankelijk van het medicijn Vimpat, maar dit medicijn is nu niet te leveren, merkwaardig genoeg vanwege een quotum. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor Ben en het gezin van Elise.

Gesprek van de Dag is te zien vanaf zondagavond 3 maart 19:00 uur op RTVBodegraven en op YouTube van de lokale omroep. RTVBodegraven is te ontvangen op alle providers op de onderstaande kanalen:

Ziggo - Digitaal: kanaal 42 / Analoog: 663,25 MHz
Rekam – Caiway: kanaal 69
KPN, XS4ALL, NLE: kanaal 1356
Solcon : kanaal 2155
Telfort: kanaal 1356 of 2155
Tele2 : zoeken op menu : TV Bodegraven