Hazensafari in de polders Oukoop en Stein

10 Mrt 2019 - 10:00

Reeuwijk - Ga mee op pad met de vrijwillige gids van Staatsbosbeheer en geniet van de start van het voorjaar met rammelende hazen en de eerste terugkerende weidevogels. De route loopt deels langs de oude Hollandse waterlinie en de Oukoopse molen. Onderweg is er ook een blik te werpen op een eeuwenoud veenputten complex; de put van Kruijt.


Op zondag 10 maart 2019. De wandelexcursie duurt ongeveer 2 uur en start bij Hoeve Stein (Oukoopsedijk 20 Reeuwijk). Van daaruit wandel je naar de Prinsendijk, via de Oukoopse molen over een kade door het weiland, langs een houtkade en een plasdras in de Twaalfmorgen, terug naar Hoeve Stein. Deze excursie is niet geschikt voor minder validen omdat er diverse trappen/overstappen en onverharde paden genomen moeten worden. De excursie is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
De kosten zijn €7,50 voor volwassenen en €5,00 voor kinderen tot 12 jaar. Aanvangstijd: 10.00 uur. Eindtijd:12.00 uur. De deelnemers dienen vooraf te boeken via www.staatsbosbeheer.nl/gewoonbuiten