Warm draaien voor carnaval met Wildebloazz

9 Mrt 2019 - 20:00

Gouda - Voor de 8e keer organiseert Feestkapel WildeBRAZZ het warmdraai-feestje WildeBLOAZZ in Bar de Tapperij aan de Markt in Gouda.De drie blaaskapellen geven hier de muzikale aftrap voor het carnaval dat weer voor de deur staat. Naast WildeBRAZZ zijn natuurlijk de Goudse Waaghalzen weer van de partij, maar ook Dweilorkest Kap-Nah uit Den Haag maakt weer zijn opwachting.

Drie feestkapellen, met een breed repertoire van Hollandse meezingers tot hedendaagse popmuziek, zorgen de hele avond  voor een lekker stuk muziek en een feestelijke sfeer, waarbij je je zomaar even beneden de rivieren waant. Je kunt hier dus vast warmlopen, indribbelen, voordrinken, of hoe je het maar wilt noemen, voor de aankomende carnavalsfeesten.
Dus houd je van een geweldig stuk blaasmuziek en een leuk feestje, dan ben je vrijdagavond 01 maart op de juiste plaats in Bar De Tapperij.

Op vrijdagavond 01 maart in Bar De Tapperij aan de Markt in Gouda.. Van 20.00 uur tot in de kleine uurtjes De dress-code is vrij maar een carnavaleske outfit is natuurlijk altijd leuker. En zoals altijd is de toegang voor deze avond gratis!