CVC Reeuwijk pakt punt tegen Nieuwkoop

11-02-2019 Nieuwkoop - Weer wist Nieuwkoop op eigen veld niet te winnen van CVC Reeuwijk. In de stormachtige wind, waardoor voetballen heel lastig werd, hielden beide ploegen elkaar in evenwicht: 1-1. CVC Reeuwijk was en kon niet ontevreden zijn over de puntendeling. De Reeuwijkers konden vooral in de 1e helft aanvallend nauwelijks wat op de mat krijgen. En zorgelijk was bovendien dat de CVC-verdediging zoveel ruimte weg gaf in

eigen strafschopgebied. Nieuwkoop stapelde dan ook de ene na de andere grote kans. Het was vooral te danken aan CVC-doelman Ruben van Delft dat CVC Reeuwijk ongeschonden (0-0) de rust haalde. Terwijl velen in de 2e helft een treffer van Nieuwkoop verwachtten, kreeg het 2e bedrijf toch ineens een andere wending. Een goed uitgevoerde Reeuwijkse counter bracht de bal in de 54e minuut bij Thomas van Dijk. De rookie (nog maar 16 jaar!) snelde van de zijkant richting Nieuwkoop-doel - bleef koel - en gaf Nieuwkoop-keeper Boekestein het nakijken: 0-1. Nieuwkoop schrok zich een hoedje en moest ineens in de achtervolging voor de gelijkmaker.

CVC Reeuwijk hield de verrassende voorsprong niet vast. Tien minuten later stond door een intikker al weer de gelijkmaker op het scorebord: 1-1. Daarna moest CVC het nog een lange tijd volhouden, maar bracht de 1-1 uiteindelijk toch over de streep.
 

• Bericht: André van Egdom

 
► Moussa Kallisse probeert langs z'n tegenstander te glippen. De CVC'er kreeg weinig speelruimte van de Nieuwkoop-verdedigers. 
 
► Lourens Uiterwijk omringd door tegenstanders. Ook hem werd weinig speelruimte gegund.
 
► Thomas van Dijk tracht nog aan de bal te komen. De rookie in CVC Reeuwijk bracht verrassend de 0-1 op het scorebord.