Weer winst voor BZ&PC-heren | Ook winst voor damesteam

05-02-2019 Bodegraven - De waterpoloheren van BZ&PC konden afgelopen weekend er weer een overwinning bijboeken. Het publiek werd in vergelijking met vorig weekend minder vermaakt. In een slordige wedstrijd versloeg BZ&PC met 16-9 De Treffers. De Bodegraafse heren hadden moeite het net te vinden. In de eerste periode werd er uit 13 schoten slechts vier keer gescoord. De Treffers kwam nog terug tot 4-3, maar in

gevaar kwam BZ&PC nooit. De heren liepen na twee periodes uit tot 7-4 waarna De Treffers en BZ&PC er klaar mee waren.
BZ&PC voerde de druk op onder aanvoering van Luca Groenendijk en liep in rap tempo uit naar 14-7. De laatste periode eindigde met twee doelpunten voor beide ploegen waarmee de einduitslag op 16-9 kwam. Doordat de concurrent (JAWS) opnieuw punten liet liggen, bouwde BZ&PC als koploper de voorsprong verder uit in de 2e Klasse A.


Ook winst voor damesteam
In de degradatiepoule van de 1e klas versloegen de BZ&PC-dames HZPC/Avéna met 11-5. BZ&PC had na het wisselen van speelhelft al een 6-0 voorsprong. En daarmee had BZ&PC tegen de Heerenveensen al een beslissende voorsprong genomen. In de degradatiepoule bezetten de dames de 4e plaats.