Gehavend ESTO houdt stand: 2-2

04-02-2019 Bodegraven – Ondanks de absentie van 4 basisspelers hield ESTO toch nog een punt over tegen KDO: 2-2. Een resultaat waar ESTO best wel tevreden mee kon zijn. Vooral strijdlust hield een op veel plaatsen gewijzigd ESTO op de been. In de 1e helft had KDO de beste kansen en hield Joey Anker met weer prima keeperswerk de nul vast voor ESTO. De goedspelende Daan Boerboom had pech dat zijn inzet rakeling langs de paal

scheerde. In de 2e helft bleef ESTO goed mee voetballen, hoewel de Kwakelaars toch steeds meer balbezit opeisten en ESTO zo onder druk kwam. 23 Minuten na rust pingelde Arno Zijm vanuit een korte corner zich richting de 16-meterlijn. Met een harde droge schuiver tussen vele benen door vloog de 1-0 in de touwen.

Nog geen twee minuten later blunderde de KDO-verdediging en kreeg Kevin Duthler vrij baan richting doel. Koelbloedig schoof hij de 2-0 voor ESTO in het net. Nauwelijks bekomen van deze onverwachte voorsprong was de stand weer gelijk getrokken met twee prima doelpunten van KDO. Daarna werd het met nog een kwartiertje op de klok spannend. ESTO vocht zich leeg voor het punt en dat lukte ook: 2-2.
 

• Bericht: André van Egdom

 
► Arno Zijm voor ESTO aan de bal. Hij pingelde ESTO naar een 1-0 voorsprong.
 
► Gelegenheidsaanvoerder Rob Bruijnen doet nog een poging bij de bal te komen.
► De ESTO-verdediging had het druk. Mirko Egic en Niels v.d. Meer proberen een KDO-aanval in de kiem te smoren.