NK synchroonzwemmen Heerenveen

29-01-2019 Heerenveen - Afgelopen weekend, 26 en 27 januari 2019, vonden de Nederlandse Kampioenschappen synchroonzwemmen senioren en masters plaats in zwembad Sportstad Heerenveen. Zes synchroonzwemsters van BZ&PC hadden zich gekwalificeerd om dit kampioenschap met een seniorenploeg mee te mogen zwemmen. Voor het eerst in de geschiedenis van de synchroonzwemafdeling van BZ&PC

zwommen er twee masters van BZ&PC mee.

Zaterdag zwommen Sabine van Oossanen, Michelle van der Neut, Anna Verdouw, Anouk Baars, Emma Verdouw en Sophie Ngan hun technische uitvoering met diverse verplichte elementen op de muziek van ‘Radar Love’. Hiermee behaalden ze een negende plaats.
Het duet in de categorie 30-39 jaar, met de Masters Anja Ruven-Van Greuningen en Joyce Van Der Star-Jansen, zwom zaterdag hun technische uitvoering met meerdere verplichte elementen op de muziek van ‘The Wiz’. Zij behaalden een vierde plek.

Zondag 27 januari zwom de senioren ploeg van BZ&PC hun vrije uitvoering op het nummer ‘Kurios’ het puntenaantal van 57,5000 bij elkaar. Hiermee eindigde de ploeg landelijk op de achtste plaats met het totaal aantal punten van 106,6108.
De debuterende masters zwommen hun vrije uitvoering op het nummer ‘Meghan Trainor’ en behaalden hiermee 55,2333 punten. Met een totaal aantal punten van 111,2266 eindigden zij op een vierde plek en grepen ze net naast het eremetaal.

 

BZ&PC op NK synchroon in Heerenveen. Links de twee Masters en rechts de senioren-ploeg.