BZ&PC H1 veel te sterk voor Oceanus

29-01-2019 Bodegraven – Het herenteam van BZ&PC was veel te sterk voor Oceanus. De Aalsmeerders werden met 20-2 weggevaagd. BZ&PC domineerde de hele wedstrijd en kwam geen moment in problemen. Pas halverwege periode 2 wist Oceanus de Bodegraafse verdediging te verschalken. Waarbij de een het vizier iets minder scherp stond, wist Joey Schellingerhout 10 (!) maal het net te vinden en bracht het doelpunten totaal van BZ&PC op 200.

De walk-over was van tevoren niet verwacht. De selectie kampt met de nodige blessures, afwezigen en spelers die net terugkomen van een blessure. Jeroen Bakker mocht daarom in de basis beginnen en wist zijn optreden met zijn eerste doelpunt te bekronen. Ook het tweede herenteam wist een prestatie van formaat neer te zetten door te winnen van koploper UZSC Utrecht.

Coach Herman van Tongerloo keek tevreden terug op afgelopen weekend: ‘’Dat we beter waren dan Oceanus dat wisten we, maar in het uitduel konden we dat niet laten zien. Dat hebben we vandaag wel hersteld. De komende weken zijn een concentratie en motivatie test en als we die doorkomen, pas dan zijn we een stap dichterbij.’’

Dames verliezen
De dames van BZ&PC verloren hun competitiewedstrijd met 11-6 van Z&PC De Gouwe. In de degradatiepoule van de 1e Klasse B staat BZ&PC met de dames op plek 4 met 6 uit 3.