Evenementen gezocht voor Vier de Lente in het Groene Hart

28-01-2019 Groene Hart Plattelandsondernemers in het Groene Hart opgelet; de lente komt eraan! Tijd om plannen te maken voor het nieuwe recreatieseizoen en alle activiteiten en evenementen aan te melden bij Vier de Lente in het Groene Hart. Tijdens Vier de Lente worden de leukste activiteiten van plattelandsondernemers onder de aandacht gebracht van bewoners en bezoekers door promotie via websites, social media,

regionale en lokale kranten en magazines. De promotiecampagne Vier de Lente in het Groene Hart loopt dit jaar van 23 maart tot en met 23 juni 2019.

Plattelandsondernemers in het Groene Hart doe mee en meld alle lente-activiteiten aan via of info@praktijk-platteland.nl. Kijk voor meer informatie op www.groenehart.nl/lente/ondernemers. Samen maken we er een mooie lente van in het Groene Hart.

Het sportieve startschot van Vier de Lente vindt plaats op zaterdag 23 maart tijdens de Joop Zoetemelk Classic in Leiden. De Joop Zoetemelk Classic is de enige echte Hollandse voorjaarsklassieker voor toerfietsers, een goede manier om het lenteseizoen sportief te beginnen.  De komende weken kunnen belangstellenden op de website www.groenehart.nl/lente steeds meer activiteiten en uitjes vinden. Dus kom naar buiten en beleef het Groene Hart.