Deze week op TV Bodegraven: interviews en gemeenteraadsvergadering

TV Bodegraven zendt zondag 27 januari vanaf 19:00 uur een nieuw tv-programma uit, In 'Gesprek van de Dag' praat presentatrice Anne-Marie Visser met dorpsgenoten die afgelopen maand de aandacht hebben getrokken.
Op woensdag 30 januari wordt de gemeenteraadsvergadering vanaf 20.00 uur live uitgezonden op radio en tv.

Te gast bij Gesprek van de dag
Ze praat met Elly de Vries en Hennie Castelein over de motie die zij indienen bij de gemeenteraadsvergadering van 30 januari, naar aanleiding van de Nashville verklaring, die in ons land voor de nodige commotie zorgde.

Kunstenares Nanda Hoep uit Nieuwerbrug won een prestigieuze prijs in Amerika. Haar werk is  te zien is op de Videowall in het wereldberoemde Saatchi museum in Londen. Ze vertelt hoe trots ze is.

Ronald Schilt, directeur van het Bodegraafse adviesbureau Merosch, won de ondernemersprijs voor het MKB in Midden Holland. Hij vertelt dat de prijs een verdienste is van al zijn medewerkers en timmert met hen op het gebied van duurzaamheid flink aan de weg.
 
Gesprek van de Dag wordt uitgezonden  vanaf zondagavond 19:00 uur op RTV Bodegraven en de hele week op ieder oneven uur herhaald.

TV Bodegraven is te ontvangen op
Ziggo: Analoog:  663,25 Mhz.
Ziggo: Digitaal:  kanaal 42
Rekam – Caiway: kanaal 69
KPN, XS4ALL, NLE:  kanaal 1356
Solcon : kanaal 2155
Telfort:  kanaal 1356 of 2155
Tele2 zie Waar vind ik lokale zenders