Nieuwe voorstelling toneelklup Animoso

9 Feb 2019 - 20:00

Nieuwerbrug - In Modehuis Sylvia loopt de spanning op. Er wordt stevig geklust om alles op tijd klaar te krijgen voor de grote show. En dan zit het soms mee, maar veel vaker tegen en het zal u niet verbazen dat het laatste bij ons het geval is. Geld is namelijk wel een dingetje voor mevrouw De Brie, eigenaresse van het modehuis. Het enige dat voor haar telt, is dat Jean-Pierre, de modekoning van Parijs, haar nieuwe kledingcollectie koopt.


Joop heeft zijn hoofd bij hele andere dingen dan schilderen en zijn kompaan, handige Harry, is als de dood voor zijn vrouw Truus. Hij heeft niet helemaal ongelijk, want Truus is niet vies van een beetje geweld! Osman is als manusje van alles ineens niet meer zeker van zijn baan en dat geldt ook voor Karin, die een heel ander idee had bij haar aanstelling als personal assistent. Els, de vriendin van Joop, weet niet goed of ze hem wel kan vertrouwen. Hij zegt wel dat hij moet overwerken, maar wat staat er nou toch op zijn rug???!!!

Op vrijdag 9 februari, vrijdag 16 februari en zaterdag 17 februari 2018 voert toneelklup Animoso uit Nieuwerbrug een klucht op van Piet Kuyper: ‘Een paar tinten vrolijker graag’. De opvoering vindt plaats in het Wierickehuis, Graaf Albrechtstraat 1 Nieuwerbrug. Kaarten €10,00 zijn te koop bij de Dagwinkel in Nieuwerbrug (Graaf Albrechtstraat 3, tel. 0348-688063).