Kinderen en grootouders gezocht voor Efteling musical

20 Jan 2019 - 23:00

Gouda - Op zondag 24 maart komt ‘Sprookjessprokkelaar de musical’ van De Efteling Theaterproducties naar De Goudse Schouwburg. In deze voorstelling mogen 10 grootouders met hun kleinkind meedoen en daarvoor kan iedereen zich nu opgeven!

 

 

De Goudse Schouwburg is op zoek naar kinderen uit Gouda e.o. die samen met een grootouder willen meespelen in Sprookjessprokkelaar de musical, van Efteling Theaterproducties. Aanmelden kan bij De Goudse Schouwburg door het volledige inschrijfformulier in te vullen die te vinden is op de site van de schouwburg: www.goudseschouwburg.nl. Het inschrijfformulier moet uiterlijk 11 februari 2019 binnen zijn.

Iedereen die tussen de 7 en 10 jaar oud is (met kledingmaat 128 t/m 140) en die het leuk vindt om samen met opa of oma te acteren, dansen en zingen kan zich aanmelden om mee te spelen in de Efteling theaterproductie Sprookjessprokkelaar.

Sprookjessprokkelaar de musical
Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen om gelezen en verteld te worden.

Voorstellingsdag
Per speeldag spelen 10 kinderen met een grootouder, dus in totaal 20 personen, mee. De speeldag bevat twee voorstellingen, dus de 20 personen spelen met beide voorstellingen mee.