Natuurfilm: Struinen - Park Zegersloot/Parkvilla Filmhuis

26 Jan 2019 - 19:15

Alphen a/d Rijn - Iedere Alphenaar komt wel eens in Park Zegersloot: een wandelingetje op zondagmiddag, even naar bezoekerscentrum De Veenweiden, de kinderboerderij of fietsend op weg naar school. IVN Natuurgids Monique Smulders is er regelmatig te vinden met haar filmcamera en zij legde de natuur in al haar facetten sfeervol vast in een film van ruim 50 minuten.

Laat je verrassen door de schoonheid van het alledaagse. Veel planten en dieren uit het gebied zijn in de film ‘Struinen in Park Zegersloot’ te zien. Prachtige beelden met bijpassende muziek nemen je mee van de koude winter, naar het prille voorjaar, de uitbundige zomer en de mistige herfst. Een film die elke Alphenaar gezien moet hebben!

Na afloop kun je de maker van de film ontmoeten in de foyer. Met je kaartje steun je bovendien een lokaal goed doel, want de netto opbrengst van deze film is voor IVN Alphen aan den Rijn. Deze vereniging stelt zich ten doel om jong en oud overal de natuur te laten beleven: in eigen tuin of op het balkon, in de buurt en onderweg.

Bekijk een voorproefje van de film op: https://www.parkvilla.nl/filmhuis/

Op 26 januari (19.15 uur) en 29 januari (15 uur) vertoont het Parkvilla Filmhuis een unieke lokale natuurfilm over Park Zegersloot. Parkvilla Filmhuis: C. Geellaan 2 (zijstraat van de Raadhuisstraat) Alphen. Kaartjes (Euro 5,--) online: www.parkvilla.nl of voor aanvang aan de kassa.