Jazz on sunday in Aarlanderveen

13 Jan 2019 - 00:00

Aarlanderveen - Stichting Muziek uit 't Hart organiseert weer een spetterend concert in de nieuwe serie "Jazz on Sunday". Sleutelfiguur in deze serie is saxofonist Rolf Delfos. Rolf neemt voor iedere concert weer andere muzikale vrienden mee.

 

Op zondag 13 januari 2019 om 16.00 uur. Kaarten zijn t/m vrijdag 11 januari 2019 voor €12,50 te reserveren via jazz.muziekuithethart@gmail.com of aan de deur te koop voor €15,00

Guldemond en Delfos kennen elkaar reeds meer dan dertig jaar, maar pas nu na vele muzikale omzwervingen hebben ze de handen ineen gestoken om de passie voor funk en fusion op het podium te delen.


Met deze groep spelen zij stukken van Lou’s CD "That’s It!" en daarbuiten stukken van onder andere The Crusaders, David Sanborn en Larry Carlton. Noem het ‘vintage’, noem het ‘retro’ feit is, dat deze muziek zowel jongeren als ouderen nog steeds aanspreekt vanwege een diepgeworteld gevoel voor groove, soul en harmonie. Door hun jarenlange ervaring binnen deze stijlen zijn ze gewend naar elkaar te luisteren en dat uit zich weer in een passende dynamiek, waardoor het publiek het samenspel en de interactie heel goed kan volgen. De zondagmiddag in Aarlanderveen is dan ook een buitenkans om deze groep te aanschouwen en jezelf onder te dompelen in een magnifieke jazzmiddag, ver weg van de dagelijkse beslommeringen.


Ervaringen tot nu toe zijn dat het publiek vooral een feel good gevoel krijgt bij het luisteren en zien van deze groep: “Eindelijk weer eens muziek met een melodie en een lekkere ouderwetse groove”.