Levende kerststal

25 Dec 2018 - 14:00

Bodegraven - Op 1 ste kerstdag (Dinsdag 25 december) zal het kerstverhaal zich weer afspelen in de Willibrorduskerk aan de Overtocht. Een evenement welke niet meer weg te denken is binnen de Bodegraafse gemeenschap. In de kerk wordt een echte stal gebouwd, waarin een ouderpaar met pasgeboren baby de figuren van Josef, Maria en het Jezus kindje uitbeelden. Herders, engelen en de ezel zullen ook weer niet ontbreken. Ook de koningen zijn al aanwezig, met de kameel zijn zij gekomen. Deze staat buiten, waar we ook enkele herdertjes vinden die op de schapen passen.Muzikale invulling is er door het gelegenheidsorkest onder leiding van Lucienne de Valk zij zijn inmiddels ook al aardig thuis bij de stal. Daarna vanaf ongeveer 15.30 zullen de koren Alegria en het jongerenkoor van de geloofsgemeenschap hun stemmen laten klinken, hierbij wordt u uitgenodigd om mee te komen zingen.

Komt u ook even aan? U kunt vrij binnen lopen vanaf 14.00 uur tot 16.30 uur. 2 Romeinen die verantwoordelijk zijn voor de bezoekerstelling, zullen u hartelijk begroeten.

Na het bezoeken van de stal is er gelegenheid om onder het genot van een bekertje warme chocomel nog even na te genieten, en de kerstsfeer op te nemen.