Midwinterwandeling Reeuwijkse Plassen

16 Dec 2018 - 12:30

Reeuwijk - Kleed je warm aan en doe mee aan de midwinterwandeling bij de Reeuwijkse Plassen. De wandeling loopt langs de plassen Broekvelden en Vettenbroek, waar in de winter enorme aantallen vogels overwinteren.

Zo ook de duizenden smienten en de ijsvogel. Wie weet zie je dit schuwe kleurrijke vogeltje als een blauwe gloed over het water scheren. Bij terugkomst kun je je opwarmen aan glühwein en erwtensoep en staat er voor de kinderen warme chocolademelk klaar. Muts op, sjaal om en lekker naar buiten dus!

Op zondag, 16 dec 2018 Parkeerplaats Hockey Club , Reeuwijksehoutwal 1, 2811 NW Reeuwijk. Starten kan tussen 12:30 en 14:00 uur  €10  Prijs kinderen t/m 12 jaar: €5 Leeftijd: vanaf 7 jaar. Betaling dient contant en gepast te worden voldaan bij aanvang.

De route is ongeveer 7 kilometer lang en is ook geschikt voor mindervaliden.
Bij terugkomst is er voor de kinderen warme chocolademelk en voor de volwassenen glühwein en erwtensoep Deze wandeling is in samenwerking met de Lionsclub Gouda-Reeuwijk. De opbrengst gaat naar een goed doel. 250 minderbedeelde gezinnen in Gouda,