ESTO verliest op de eindstreep

03-12-2018 Sassenheim - Tot de 90e minuut stond ESTO nog met 3-2 op voorsprong na een boeiend duel waarin uiteindelijk toch de winst uit handen werd gegeven. Ondanks de geweldige inzet en strijdlust lukte het opnieuw niet om met de punten de eindstreep van de wedstrijd te halen. Wel blijft het gevoel achter dat ESTO op de goede weg is om in de 2e klas mee te kunnen. De tweede helft van deze competitie, na de winterstop, zal daarvoor

bepalend zijn. Halverwege de eerste helft van de wedstrijd kwam ESTO op een 2-0 achterstand maar wist dat voor de rust nog ongedaan te maken. Een rake kopbal van Jesper den Besten zorgde voor de aansluiter en dankzij een goed genomen penalty van Wouter-Jan Bos (foto) kwam de ploeg langszij. In de tweede helft lukte het met veel inzet op voorsprong te komen. Dit vanuit een indraaiende corner van Wouter-Jan Bos.

Alles wees er op dat ESTO met een verdiende overwinning naar Bodegraven zou terugkeren totdat de 90e minuut en de blessuretijd aanbrak. Persoonlijke fouten deden de ploeg de das om. Vanuit een overtreding in het strafschopgebied en een penalty die werd benut werd het 3-3. Kort daarna vloog een een onhoudbaar schot in het net en kon ESTO opnieuw met lege handen huiswaarts keren.