Stompwijk ‘92 troeft RVC af | Stojan Cekic haakt af (Update)

03-12-2018 Stompwijk - De overwinning op Teylingen van vorige week kon RVC ’33 niet doortrekken. Het sleutelduel tegen Stompwijk ’92 om verder afstand te nemen van de gevarenzone verloren de Reeuwijk-Dorpers met 3-0. Stompwijk liet RVC het spel maken door in te zakken. Het was voor RVC lastig het spel zelf te moeten maken en door de verdediging van de thuisclub te breken. Stompwijk loerde op de counter, waarbij RVC-doelman Stefan v.d. Meer zelfs

een keer uit zijn doel moest komen om via een botsing een scoringskans te voorkomen. Hoewel de bal nog in het doel rolde, ging de treffer toch niet door. Het kostte v.d. Meer wel een gele kaart.
In de 2e helft maakte Stompwijk het verschil. Via een uitbraak vloog daarna een gelukkig schot over keeper v.d. Meer in het doel: 1-0. RVC was niet meer in staat de wedstrijd doen keren. Via een strafschop en nog een doelpunt bepaalde de thuisclub de eindstand op 3-0. Stompwijk '92 is nu over RVC heen gegaan. RVC staat nu op de 12e plek en dat is een nacompetitieplaats.

Stojan Cekic niet meer voor RVC ‘33


Stojan Cekic speelt niet meer voor RVC ’33. Hij had verwacht dat ie geen contributie hoefde te betalen. RVC ’33 gaat daar niet in mee, waardoor hij geen lid meer zal zijn van RVC ’33 en dus ook niet meer voor de Reeuwijk-Dorpers in actie zal komen.
 

► Update 04/12: Bojan Lazic blijft wel bij RVC '33 en had dus ook gewoon z'n contributie betaald. (Rectificatie van een eerder bericht!).

 
► Stojan Cekic speelde dit seizoen al een paar keer voor RVC '33. De Bosniër wil geen contributie betalen en daardoor is het einde verhaal voor Cekic bij RVC '33. (Foto: Letty Blanken)