Druk judoweekend voor judoka’s Sportschool Goederaad

06-11-2018 Bodegraven - Het afgelopen weekend stond in het teken van veel wedstrijden voor de judoka’s van Sportschool Goederaad. Op zaterdag startte de traditionele puntencompetitie waar zo een 110 judoka’s aan deelnamen onder leiding van Eric Zwaan. Op dezelfde dag toog coach Frank Hermsen met een viertal judoka’s naar Vlissingen voor het Zeeuws Open. Daar wist Indy Spits een derde plek te bemachtigen. Caitlin Binnendijk werd

tweede en Gianluca Marrazza werd eerste. Meta van Wensveen eindigde net naast het podium. Op zondag streden de judoka’s onder leiding van Eric Zwaan op het IJsselsteins judotoernooi. In de ochtend een mooie derde plek weggelegd voor Enzo Hermsen en Victor van Niekerk. In de tweede groep de beurt aan Yorit Weerdenburg, hij werd derde. Macario Kamal Ghatias werd eerste. Ricardo Kamal Ghatias werd tweede en zus Bianca Kamal Ghatias werd derde.

In de laatste groep werd Gianluca Marrazza derde, Caitlin Binnendijk werd derde en Indy Spits werd tweede. Een mooie start van het intensieve judoseizoen. Volgend weekend komen de judoka’s uit op het Internationaal Residentie Toernooi op de sportcampus in Den Haag.
 

 
► Gianluca Marrazza in Vlissingen op de hoogste trede van het podium.