Paardensportliefhebbers komen aan hun trekken tijdens Indoor Bodegraven

06-11-2018 Bodegraven – De paardensportliefhebbers zijn afgelopen weekend weer volop aan hun trekken gekomen tijdens Indoor Bodegraven. Het driedaagse hippisch evenement in Hippisch Centrum Bodegraven werd al weer voor de 22e keer georganiseerd door ruitersportvereniging Les Chevaliers. Vrijdag en zaterdag stonden vooral in het teken van de dressuurproeven in de diverse klassen. Dory-anne Butter maakte met ‘James Bond

van de Northside’ haar debuut in de klasse L. Op vrijdag was Lara Valk met ‘FS Uitslover’ bij twee proeven haar nog de baas. Zaterdag deelde de 17-jarige amazone in een derde proef de 1e plaats met Geert Hofland. En even later belandde Butter alleen op de 1e plaats.

Bij de allerkleinste amazones viel Puk Kempenaar op. Met haar viervoeter Gabber legde ze de proeven succesvol af. Ook werd traditioneel weer de megacarrousel opgevoerd. De amazones aan dit onderdeel oogstten na afloop een verdiend applaus. Zondag werd Indoor Bodegraven afgesloten met de springwedstrijden. Zo’n 300 deelnemers kwamen tijdens Indoor Bodegraven in actie.
 

• Bericht: André van Egdom

► Dory-anne Butter maakte met  'James Bond van de Northside' haar debuut in de L-klasse.