Zorgen nemen toe voor RVC ’33

05-11-2018 Reeuwijk-Dorp - De RVC-supporters kennen al een poos hùn RVC niet meer terug. Ook afgelopen zondag incasseerden de mannen o.l.v. trainer Dennis Olman weer een roemloze nederlaag. Alweer de vijfde van het seizoen. Met de geschorste spelers weer terug in de basis zou je toch kunnen verwachten, dat RVC wat beter gaat voetballen. Tegen ONA dat ook bepaald niet de sterren van de hemel speelt, leek RVC al met

degradatievoetbal bezig te zijn. En als het spel van de Reeuwijk-Dorpers niet snel gaat verbeteren, krijgt het een loodzwaar seizoen voor de kiezen. RVC leverde nog wel een redelijke 1e helft af. Nieuwkomer Stojan Cekic bracht als aanvaller eerst nog wel wat reuring in de ONA-verdediging. Maar naarmate de wedstrijd vorderde, kreeg ONA de Bosniër in de smiezen, waardoor hij in de 2e helft in aanvallend opzicht weinig meer in te brengen had.

In de 43e minuut begon voor RVC de misère zich weer af te tekenen. Een afgemeten voorzet kopte Joeri Terlouw voor ONA strak in de touwen: 0-1. In de 2e helft kreeg RVC nauwelijks meer wat voor elkaar. Het spel van de Reeuwijk-Dorpers stroopte in slordigheid en oogde onsamenhangend, hoewel ONA ook lange tijd daarin mee ging. Het was toch wachten op de definitieve knock-out van ONA.

Die kwam ook. Maar de 0-2 in de 73e min. had nooit goedgekeurd mogen worden. Echter het vlagsignaal van assistent-scheidsrechter Joop v.d. Made bleef ten onrechte uit waardoor El Yaagoubi z’n gang kon gaan voor de 0-2. Dennis Olman bracht nog wel Ralph Tol en Romano Giorgini binnen de lijnen, die tot veler verbazing niet in de basis begonnen. ONA had verder weinig moeite het geslagen en dolende RVC verder onder de duim te houden.
 

• Bericht: André van Egdom 

 
► Stojan Cekic stoomt op voor RVC '33. Naarmate de wedstrijd vorderde, had de Bosniër weinig meer in te brengen. (Foto: Letty Blanken)