Vierde competitiezege voor CVC Reeuwijk

05-11-2018 Reeuwijk-Brug - Hoewel het spel van CVC Reeuwijk nog voor verbetering vatbaar is, boekten de Reewijkers toch alweer de 4e competitiezege van dit seizoen en de 3e op een rij. We moeten heel ver terug gaan naar het moment dat dat voor de laatste keer gebeurde. De zege van CVC Reeuwijk kwam net als vorige week weer moeizaam tot stand. Echter CVC begon dit keer tegen Sporting Leiden aanzienlijk beter aan de

wedstrijd. Na zo’n 10 minuten bracht Lourens Uiterwijk, die de vrije ruimte werd ingestuurd, de 1-0 op het scorebord. Het was voor hem de eerste treffer in dienst van CVC Reeuwijk. Niet veel later had hij de kersverse Leidse fusieclub nog veel meer pijn moeten doen. De megakans op de 2-0 was dit keer niet aan hem besteed. De 1-0 voorsprong bleef lang hangen boven de wedstrijd, zelfs nog diep in de 2e helft. In 80e min. leek Moussa Kallisse de wedstrijd te hebben beslist door kappend en draaiend, zoals hij dat kan, de 2-0 binnen te prikken. Kort daarop kreeg Sporting, wat de hele wedstrijd maar niet lukte, er toch nog één in: 2-1.

CVC Reeuwijk moest toen nog alle zeilen bijzetten de nipte voorsprong in veilige haven te loodsen. En dat lukte. Norbert van Keulen speelde de hele wedstrijd uit, waardoor hij aangaf daarvoor weer fit te zijn. CVC Reeuwijk schoof door de zege op Sporting naar de 4e plaats in de 3e Klasse A. Van Nispen eiste met 19 uit 7 de 1e periodetitel op.

• Komende zaterdag komt CVC Reeuwijk uit in de 1e ronde van de knock-outfase van de Districtsbeker. Het speelt dan in en tegen Oegstgeest.
 

 • Bericht: André van Egdom

► Lourens Uiterwijk scoorde z'n eerste doelpunt in dienst van CVC Reeuwijk. (Archieffoto)