Expositie Hoek29

15 Nov 2018 - 08:00

Bodegraven - Expositie van drie kleurrijke gastexposanten te zien bij Hoek29. Exposanten: Anneke Jansbeken, Schildergroep Magenta en Henri van Ommen.

De expositie kunt u bezichtigen tot en met 4 december 2018. Hoek29, Markstraat 29, Bodegraven Openingstijden: dinsdag 10:00 - 14:-00 uur; vrijdag en zaterdag 10:00 – 16:00 uur.Anneke Jansbeken
Elke vorm van haar gecreëerde vrouwenbeelden, schalen, vazen en gedenkkunst zijn uniek. De vrouwen kleed ze aan op een bijzondere wijze, zij krijgen een naam en zo een eigen identiteit. Door de vele structuren en de technieken die Anneke gebruikt ontstaat haar kleurrijke kunst.

Schildergroep Magenta
Schildergroep Magenta uit Kamerik bestaat uit 20 leden, die onder leiding van Roel van der Bij en andere gastdocenten schilderen. Iedere donderdag avond wordt er gewerkt in het atelier van de Kunstkring Woerden. Voor info kunt u een email sturen naar schildergroepmagenta@gmail.com.

Henri van Ommen
Henri haalt zijn inspiratie uit de dingen die hij om zich heen ziet.
Dat kan iets zijn uit de natuur, maar ook als hij televisie kijkt, maakt hij vaak schetsen. Ook werk van andere kunstenaars is de basis voor zijn werk.
Zo is Henri geïnteresseerd in het werk van Escher en het werk van de Groningse Alex den Braver, vormgever in hout en metaal.